de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-over-ons.png

Wie zijn wij ?

IntelliReport is een spin-off van wetenschappelijk onderzoek naar analysemodellen en remedieringsadviezen die in de praktijk van waarde zijn gebleken. De analysemodellen zijn door prominente onderzoekers gevalideerd en dus beschikbaar voor onze professionele collega's.

Mission Statement

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener. Het is een organisatie die meewerkt aan maatschappelijk relevante oplossingen en diensten, waarbij de ondersteuning bij hulpverlening aan mensen voorop staat. Informatie technologie wordt daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. De totale tekst van ons Mission Statement leest u hier mission-statementMission Statement.

Oprichter

Dhr. S. (Serv) Amesz MSc, Chief Development Officer.

serv-amesz In 1984 is oprichter Serv Amesz gestart met de eerste analyseprogramma's voor de WISC, onder auspiciƫn van Prof. dr. Eric De Bruijn aan Radboud Universiteit te Nijmegen.
Tot aan zijn overlijden in 2014 is Serv nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen binnen IntelliReport en het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek.Bestuur

Ons bestuursteam bestaat uit extreem gemotiveerde professionals, mensen die de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel hebben. We onderzoeken zelf, als professionele psychologen, vele kinderen en volwassenen per jaar en zijn dus zeer gedreven om de rapportages optimaal samen te stellen:

Dhr. P.W. (Philip) Tersmette MSc, Chief Operating Officer.

philip-tersmette Als GZ Psycholoog, die dagelijks bezig is met clienten, weet ik hoe belangrijk een nauwkeurige analyse van de testscores is, hoe goed je op de hoogte moet blijven van remedieringsmogelijkheden en hoe je zorgvuldig rapportages moet samenstellen.Dhr. D.G. (Dietger) Koopmans BSc, Chief Executive Officer.

dietger-koopmans Vanuit mijn 20 jarige ervaring met ICT- en marketingmanagement en 10 jaar ondersteunende betrokkenheid bij eerstelijns psychologische hulp bied ik graag organisaties dit fantastische hulpmiddel dat is ontwikkeld met het doel de mens achter de test een beter leven te kunnen geven.Adviesraad

Om de visie en aanpak van IntelliReport te kunnen spiegelen aan de kennis en ervaring van andere deskundigen, heeft het bestuur een aantal adviseurs aan zich verbonden. Deze adviseurs geven het bestuur gevraagd en ongevraagd advies. ledenoverzicht-adviesraadAdviseurs.
1985-2019 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV