de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-onderzoek.png

Wees verstandig, online analyseren is slim

Onderzoek is essentieel bij IntelliReport, dat is namelijk de basis van de geboden dienstverlening. In samenwerking met diverse universiteiten doen wij al meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek voor onze diensten en wij gebruiken ook publicaties van internationaal gezaghebbend onderzoek.

De geanonimiseerde testgegevens van onze klanten worden ter beschikking gesteld voor wetenschappelijk onderzoek. Ieder jaar stellen wij een onderzoeksbudget beschikbaar en vragen wij om onderzoeksvoorstellen van de universiteiten. De testgegevens worden daarbij gratis ter beschikking gesteld, om zo de kennis en het wetenschappelijk onderzoek te bevorderen. Zoals u weet zijn onderzoekresultaten openbaar en dus beschikbaar voor iedereen; voor u, voor uitgeverijen en voor ons. Dat is onderdeel van de missie en werkwijze van IntelliReport. Wij streven niet naar winst op basis van het bezit aan (test)gegevens, wij streven kwaliteitverhoging na van de resultaten uit deze testgegevens en bieden daarbij alle beschikbare hulp en ondersteuning aan.

Vanuit deze missie doneert IntelliReport een deel van haar inkomen aan de Hersenstichting Nederland. Als Partner van de Hersenstichting ondersteunt IntelliReport de missie van deze stichting. De Hersenstichting staat voor Breinbrekend Werk, het realiseren en delen van nieuwe inzichten in de hersenen. Via onderzoek kennis vergaren over het functioneren van de hersenen en de factoren die van invloed zijn op het gezond houden van de hersenen. De Hersenstichting hanteert bij haar werkzaamheden drie kernstrategie├źn:

  1. Door wetenschappelijk onderzoek zoveel mogelijk te weten komen over de hersenen en hersenaandoeningen.
  2. Voorlichting: zoveel mogelijk kennis verspreiden over de hersenen en hersenaandoeningen.
  3. Samenwerking bevorderen tussen organisaties die zich bezighouden met de hersenen en hersenaandoeningen.


Door gebruik te maken van IntelliReport ondersteunt u dus wetenschappelijk onderzoek en het werk van de Hersenstichting.
1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV