de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT


Plaats: Arnhem

Datum: 19 september 20111


Verbeteringen en aanvullingen op de WISC-III Analyse

De afgelopen maanden hebben wij een aantal verbeteringen en toevoegingen kunnen realiseren. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe versie 2.1.2 van onze software voor WISC-III Analyse die gisteren in gebruik is genomen.

De verbeteringen en toevoegingen zijn:

 • De normscores zijn beschikbaar voordat het Analyserapport wordt samengesteld.
 • De volgorde van het invoerscherm van een nieuw Rapport is gewijzigd, de instituutsgegevens staan nu boven aan de pagina.
 • In het rolmenu Vraagstelling is "Hoogbegaafdheid" toegevoegd en is "Capaciteit" gewijzigd naar "Capaciteit/Intelligentie".
 • Het WISCIII-NL analyserapport is aangepast en uitgebreid:
  • Op pagina 1 worden de normscores nu dik gedrukt weergegeven.
  • Op pagina 5 is de uitleg van de significante Factoranalyses toegevoegd.
  • De advisering voor LWOO / PRO is aangepast.
 • Tabblad "Informatie" is van naam gewijzigd en heet voortaan "Kennisbank".
 • Er is een nieuw tabblad "Profielhypothesen" toegevoegd aan de Kennisbank met een uitgebreide beschrijving en onderbouwing van alle Profielhypothesen zoals deze verwerkt zijn in het WISCIII-NL Analyserapport.
 • Voor de Vlaamse collega's hebben we een eigen versie "WISCIII-be" gelanceerd, speciaal toegespitst op hun schooltypes, advisering en remediëring.


Een voorbeeld Analyserapport is online beschikbaar. Deze kan worden gedownload via onze website: Voorbeeld Analyserapport

De eerder dit jaar toegevoegde mogelijkheid voor Master studenten om gratis gebruik te maken blijkt in een behoefte te voorzien. We hebben de procedures van bijvoorbeeld de aanmelding en wachtwoordwijziging vereenvoudigd, waardoor het nog makkelijker is geworden om aan te melden.

 

 


Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.-0-0-0-0-0-0-0-


Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.


Bestanden
» Terug1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV