de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT


Plaats: Arnhem

Datum: 30 maart 2012


Uitbreiding en vernieuwing ICT systemen voor IntelliReport

In ons Datacentrum te Arnhem is de afgelopen weken hard gewerkt aan de uitbreiding en vernieuwing van het Serverpark van IntelliReport. De speciaal voor IntelliReport samengestelde nieuwe systemen gaan de steeds toenemende vraag naar de diensten van IntelliReport voor hun rekening nemen.


Uitbreiding en vernieuwing ICT systemen voor IntelliReport “Onze technische systemen voldoen aan kwalitatief hoogstaande specificaties om tegemoet te blijven komen aan de hoge eisen die onze professionele klanten verwachten. Daar hebben we de afgelopen twee jaar aan voldaan: er is 100% beschikbaarheid gerealiseerd. Om onze hoge beschikbaarheid te kunnen blijven garanderen was deze vernieuwing en uitbreiding noodzakelijk”, aldus Bas Vermeulen en Jort Koopmans, de eindverantwoordelijken voor de ICT van IntelliReport.

Serv Amesz, eindverantwoordelijk voor het wetenschappelijk onderzoek, is ook verheugd met de nieuwe systemen: “Voor het intensieve rekenwerk van ons wetenschappelijk onderzoek is voor de komende twee tot drie jaar voldoende ruimte voor groei beschikbaar”.

 

 


Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.-0-0-0-0-0-0-0-


Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.


Bestanden
» Terug1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV