de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT


Plaats: Arnhem

Datum: 4 september 2009


Uitbreiding bestuursleden IntelliReport


De oprichter van IntelliReport, Serv Amesz, heeft met de aantrekking van kennis, kunde en kapitaal zijn bedrijf een extra impuls gegeven, zo meldde het voltallige bestuur van het bedrijf vandaag na de aandeelhouders vergadering waarin de besluiten zijn bekrachtigd.


Serv Amesz: “Fantastisch om met zo’n team van professionals mijn dienstverlening verder te kunnen uitbreiden en verbeteren. Met trots presenteer ik hierbij Philip Tersmette als Chief Operating Officer en Dietger Koopmans als Chief Executive Officer. Philip neemt als BIG geregistreerd GZ psycholoog 17 jaar praktijkervaring mee en Dietger 15 jaar management ervaring. Ikzelf blijf me voornamelijk bezighouden met de dingen die ik al 24 jaar doe: onderzoek uitvoeren en begeleiden. Ik heb de rol van Chief Development Officer in het team. Er is nog veel te doen voor onze professionele collega-klanten in het land. Samen met de technische staf onderleiding van Jort Koopmans als Chief Information Officer en Bas Vermeulen als Chief Technical Officer kunnen we de volgende 24 jaar er tegenaan !”


Serv vervolgt enthousiast: “IntelliReport kan ik nu het beste typeren als Powered by passionate people, Pioneering through inspiring individuals and Driven by outgoing characters.”


“We merken dat onze collega-psychologen en -orthopedagogen steeds meer behoefte hebben om up-to-date te blijven rond publicaties over wetenschappelijk onderzoek, de analyse van testen en de vraagstukken rond remediëring. Dit zijn nu juist de gebieden waar wij al jaren onze aandacht met name op richten.” aldus Philip Tersmette. Dietger Koopmans voegt daaraan toe: “Ik ben vereerd om dit bedrijf te mogen helpen in deze nieuwe en aansprekende fase. Het valt mij op dat de huidige en nieuwe klanten van Serv en Philip steeds vaker het voordeel van IntelliReport zien. Daarenboven hebben wij allemaal de drive om aan het welzijn van de cliënten en patiënten bij te dragen… de missie die bij ons hele team voorop staat!”


Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.-0-0-0-0-0-0-0-


Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.


Bestanden
» Terug1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV