de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT

 

Plaats: Arnhem

Datum: 15 april 2014

 

Samenwerking tussen EDventure en IntelliReport bekrachtigd

EDventure en IntelliReport zijn na een periode van een jaar gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de samenwerking tussen deze twee instituten een logisch gevolg is van beider doelstellingen. En dit is officieel bezegeld met een samenwerkingsovereenkomst.

Persbericht-2014-04-15-Samenwerking-tussen-EDventure-en-IntelliReport Annemarie Kaptein, directeur van EDventure, is blij met deze overeenkomst met IntelliReport:

"Naast onze verantwoordelijkheid om kwantumkortingen te bedingen voor onze leden is vooral ook de toegevoegde kwaliteit die IntelliReport biedt van groot belang. Kwaliteit en efficiëntie staan bij ons en onze leden hoog op de agenda. Bovendien biedt IntelliReport de mogelijkheid voor wetenschappelijk onderzoek ter verbetering van testinstrumenten en diagnose methodieken, daar werken we graag aan mee!"

Dietger Koopmans, directeur van IntelliReport: "Wij vinden het fijn dat EDventure ons een platform biedt om onderwijsadviesbureaus laagdrempelig kennis te laten maken met onze diensten. Naast de vaste korting van 10% voor EDventure leden hebben wij nu een aktieperiode met een verloting van een heel jaar gratis gebruik. Annemarie zal deze verloting eind van dit jaar zelf verzorgen."

EDventure en IntelliReport zullen gezamenlijk de EDventure leden benaderen voor een verdere toelichting.
Annemarie Kaptein en Dietger Koopmans


 

 

 

Over EDventure

EDventure is de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus in Nederland. Het optimaliseren van onderwijskansen voor kinderen, het leveren van hoge kwaliteit en het uitwisselen van best practices staan hoog op de agenda van de leden. In 2014 zijn 23 onderwijsadviesdiensten aangesloten bij EDventure; met in totaal zo’n 2.500 adviseurs is er sprake van een landelijk dekkend netwerk. Zie ook www.edventure.nu.

 

Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.

 

 

-0-0-0-0-0-0-0-

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.


Bestanden
» Terug1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV