de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT

 

Plaats: Arnhem

Datum: 22 augustus 2014

 

Serv Amesz

* 8 mei 1940 - † 21 augustus 2014

 

 Serv Amesz

 

 

Met droefheid maken wij melding van het overlijden van de oprichter van IntelliReport. Met zijn energie, positieve instelling en scherpe geest was hij vernieuwend en creatief tot en met de laatste week van zijn leven. Helaas heeft zijn lichaam de strijd tegen ziekte moeten opgeven. We zullen hem missen; als oprichter, mentor en inspirator.

 

In besloten kring zal de afscheidsplechtigheid plaatsvinden op 27 augustus in zijn woonplaats Nijmegen.

 

 

Namens het totale IntelliReport Team.

 

 

Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.

 

 

-0-0-0-0-0-0-0-

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.


Bestanden
» Terug1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV