de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT


Plaats: Arnhem

Datum: 3 augustus 2009


Nieuw bedrijfspand voor IntelliReport Europe BV


De leiders in Intelligentie Analyse, Advies en Remediering hebben een nieuw bedrijfspand aan de Tivolilaan 205 in Arnhem betrokken. Het pand is in de periode 1955-1960 gebouwd als hoofdkantoor van AkzoNobel. De buitenzijde van het gebouw bezit architectuur-historische waarde en is een rijksmonument. De binnenzijde is geheel gerenoveerd tot een hypermodern kantoorgebouw met alle benodigde faciliteiten van de 21ste eeuw. Hiermee is de Nationale Renovatie Prijs in de wacht gesleept. In de directe nabijheid is het hoogbeveiligde IntelliReport Datacentrum gelokaliseerd.

“De verhuizing naar dit prachtige bedrijfspand was noodzakelijk omdat ons werk steeds complexer wordt.” aldus Serv Amesz, oprichter van IntelliReport. “We hebben steeds meer en vaker hoogwaardige computers nodig voor ons wetenschappelijk onderzoek en zeer goed beveiligde computers voor het maken van onze rapportages. En dat kan hier want we hebben nu de beschikking over een uitstekend beveiligd Datacentrum. Deze stap was daarenboven ook noodzakelijk om onze dienstverlening, die we de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd, verder te kunnen professionaliseren voor onze klanten”.


Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.-0-0-0-0-0-0-0-


Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.

nieuw-bedrijfspand-voor-intellireport


Bestanden
» Terug1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV