de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT

 

Plaats: Arnhem

Datum: 6 januari 2015

 

EDventure verloting jaar lang gratis IntelliReport gebruik

EDventure en IntelliReport zijn na een periode van een jaar gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de samenwerking tussen deze twee instituten een logisch gevolg is van beider doelstellingen. En dit is officieel bezegeld met een samenwerkingsovereenkomst.

Persbericht-2015-01-06-uitslag-verloting-door-EDventure Annemarie Kaptein, directeur van EDventure, heeft de loting uitgevoerd. Zij trok uit alle EDventure leden het instituut Driestar educatief.

Dietger Koopmans, directeur van IntelliReport: "Wij vinden het fijn dat Driestar nu extra voordeel geniet, van harte gefeliciteerd"

EDventure en IntelliReport zullen gezamenlijk de EDventure leden informeren over de uitslag van deze verloting.
Annemarie Kaptein en Dietger Koopmans


 

 

 

Over EDventure

EDventure is de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus in Nederland. Het optimaliseren van onderwijskansen voor kinderen, het leveren van hoge kwaliteit en het uitwisselen van best practices staan hoog op de agenda van de leden. In 2014 zijn 23 onderwijsadviesdiensten aangesloten bij EDventure; met in totaal zo’n 2.500 adviseurs is er sprake van een landelijk dekkend netwerk. Zie ook www.edventure.nu.

 

Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.

 

 

-0-0-0-0-0-0-0-

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.


Bestanden
» Terug

 

EDventure verloting jaar lang gratis IntelliReport gebruik

 
1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV