de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-nieuws.png

IntelliReport Actueel

 

PERSBERICHT


Plaats: Arnhem

Datum: 2 november 2009


Dienstverlening van IntelliReport draagt bij aan de productiviteitsgroei


Het bestuur van IntelliReport meldt een toenemende vraag naar haar diensten. De inmiddels ingeburgerde dienstverlening via het internet blijkt de drijvende kracht achter deze toenemende vraag. Zo is het makkelijk in gebruik, 100% veilig en betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig en geeft het een productiviteitsverhoging voor de psycholoog/orthopedagoog.


“Onze bevindingen worden bevestigd door Dr. Viviana Reding, de Eurocommissaris voor Informatiemaatschappij en Media.” zo vertelt Dietger Koopmans, CEO van IntelliReport. “Zij meldde eerder dit jaar dat Internettechnologieën tot de helft bijdragen aan de productiviteitsgroei in Europa. Wij zijn daar met onze dienstverlening een lichtend voorbeeld van. We luisteren goed naar onze klanten en bieden hen een bijzondere toegevoegde waarde tegen een uiterst lage prijs. En dat wordt klaarblijkelijk gewaardeerd.”


Over IntelliReport

IntelliReport is een ambitieuze, betrouwbare en zelfstandig opererende dienstverlener voor professionals in de psychologische gezondheidszorg: de nummer 1 in online analyse, advies en remediëring, ontwikkeld door professionals voor professionals. IntelliReport is een organisatie die maatschappelijk relevante diensten beschikbaar maakt en ondersteuning biedt aan wetenschappelijk onderzoek, waarbij de hulpverlening aan mensen centraal staat. Informatie technologie en het internet worden daarbij ingezet voor efficiency en gebruiksgemak. Zie ook www.intellireport.nl.


Eurocommissaris Dr. Viviana Reding: 

“Internettechnologieën dragen tot de helft bij

aan de productiviteitsgroei in Europa.”

eurocommissaris-dr-viviana-reding


-0-0-0-0-0-0-0-


Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht, of het verkrijgen van bedrijfsinformatie, foto’s logo’s, enzovoort neemt u direct contact op met Dietger Koopmans via telefoon 026 7112013.


Bestanden
» Terug1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV