de nr 1. in online analyse van intelligentietests
ontwikkeld door professionals voor professionals
inloggen
intellireport-header-faq.png

MediaPlayer


ik-wil-meer-wetenIk wil meer weten

nieuwsbrief-aanmeldenAanmelden nieuwsbrief

gratis-proefabonnementProbeer IntelliReport GRATIS gratis-proefabonnement

voorbeeld-analys-erapport Voorbeeld Analyse-rapportFAQ - Vragen en Antwoorden

Wie zijn over het algemeen gebruikers van IntelliReport ?

In feite iedereen die gerechtigd is om intelligentie testen af te nemen. Dat zijn o.a. psychologen en orthopedagogen of de assistenten daarvan.

Is IntelliReport nieuw op de markt?

Neen, we werken al vele jaren als psychologen en bieden onze diensten aan bij collega's. We hebben al vele Wechsler testuitslagen gescoord en deze geanalyseerd. In combinatie met het wetenschappelijke onderzoek geven we onze onafhankelijk adviezen en remedieringvoorstellen aan onze collega's. De naam IntelliReport bestaat sinds 2009. Vroeger werd de ruwe score per fax naar ons toegestuurd (volgens de richtlijnen mag je testgegevens collegiaal onderling uitwisselen), later ontvingen wij de scores per e-mail. Nu dus via een beveiligde internet verbinding.

Wat is het verschil tussen de Scorehulp van Kaldenbach en de Analyserapportage van IntelliReport?

Er zijn vele verschillen. De scorehulp is slechts een beperkte hulp bij het analyseren van de WISC-III gegevens. IntelliReport werkt met de ruwe (ongewogen) subtestscores, deze worden geanalyseerd op vele factoren en hypothesen. Tenslotte wordt een overzichtelijk Analyserapport voor gebruik samengesteld en direct beschikbaar gemaakt via internet.

Wat is Software as a Service (SaaS)?

Het beschikbaarstellen van Software-als-een-dienst is niet nieuw. Al in de zestiger jaren werd erover gesproken. Software-als-een-dienst is tegenwoordig gemeengoed geworden. Denk aan online bankieren, beleggen, Google, Salesforce.com, etc. Steeds meer diensten zullen op deze manier aangeboden worden. Meer weten? download-gratis-saas-whitepaperDownload gratis SaaS Whitepaper.

Is dat dan niet hetzelfde als ASP (Application Service Provider)?

Software-as-a-Service, Application Service Provider, On Demand Applications zijn allemaal termen die voor soortgelijke diensten worden gebruikt. IntelliReport is een dienst speciaal ontworpen voor gebruik via internet.

Hoe is SaaS te vergelijken met software die je moet installeren op je PC ?

SaaS oplossingen zijn in de regel ontworpen voor intuïtief gebruik. In combinatie met het feit dat geen enkel stukje software hoeft te worden geïnstalleerd betekent dit dat u kunt starten zonder implementatie-trajecten en hulp van een automatiseringsafdeling.

Hoeveel kost IntelliReport ?

U betaalt voor IntelliReport alleen het abonnement van € 17,85 per jaar en achteraf per maand voor uw daadwerkelijke gebruik. U heeft altijd inzicht in uw gebruik.

Waarom is het BTW tarief 0% ?

IntelliReport biedt collegiale ondersteuning aan personen/bedrijven die psychologische diensten verrichten. Deze diensten vallen onder de vrijstelling van art. 11.1.g. van de wet op de omzetbelasting (WOB). Onze collegiale ondersteuning valt ook onder deze vrijstelling, hetgeen schriftelijk is bevestigd door de Belastingdienst.

Hoe snel kan ik beginnen?

Aangezien er geen software hoeft te worden verzonden of geïnstalleerd, kunt u direct toegang krijgen tot IntelliReport. Direct na aanmelding en bevestiging per e-mail, kunt u gebruik maken van IntelliReport vanaf uw eigen PC, waar ook ter wereld.

Hoeveel training heeft een gebruiker van IntelliReport nodig?

IntelliReport is eenvoudig te gebruiken voor iedere (assistent) psycholoog of orthopedagoog. Na het afnemen van de Wechsler test kan direct de testscore worden ingevoerd en de rapportage ervan wordt door ons samengesteld. Indien gewenst kunt u of uw assistent tegen een kleine vergoeding een persoonlijke uitleg of training verkrijgen. Neemt u daarvoor contact op met het support-centerSupport Center.

Betaal ik extra voor ondersteuning of onderhoud?

Nee. IntelliReport is selfsupporting en ondersteuning per e-mail is inbegrepen in het abonnement. Ook zijn er geen extra kosten voor onderhoud of nieuwe versies.

Vinden er regelmatig updates plaats?

IntelliReport wordt continu bijgewerkt. De gebruiker werkt altijd met de meest recente versie zonder dat er enige actie van de gebruiker is vereist. Alle wijzingen zijn voor klanten vermeld op het Support Center van IntelliReport.

Is IntelliReport altijd beschikbaar?

Ja, behoudens enkele meer uitgebreidere systeemaanpassingen gedurende de nacht, is het systeem altijd beschikbaar. Een minimum beschikbaarheid van 99,5% op maandbasis is ons doel.

Zijn mijn gegevens veilig bij IntelliReport?

Ja. Lees hierover meer op de pagina over beveiligingBeveiliging

Zijn mijn gegevens vertrouwelijk bij IntelliReport?

Ja, we begrijpen als psychologen dat u werkt met gegevens van cliënten. In geen geval (behoudens een gerechtelijk dwangbevel) zal IntelliReport informatie vrijgeven of uw gegevens benaderen. Alle medewerkers met toegang tot de systemen van IntelliReport alsook de psychologen die de analyses maken hebben een dwingende geheimhoudingsverklaring getekend. Daarnaast werken we als lid van het NIP volgens de u bekende richtlijnen. Tevens voldoet IntelliReport aan de eisen vastgelegd door het College Bescherming Persoonsgegevens.

logo-nip logo-college-bescherming-persoonsgegevensMogen testgegevens zonder toestemming worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek?

Geheel volgens de richtlijnen voor ziekenhuizen en de beroepscode van het NIP (paragrafen III.3.3.14 en III.3.3.15) mag ten behoeve van research en statistiek anonieme testgegevens verstrekt worden. Deze gegevens dienen zo te worden aangeleverd, dat de herkenbaarheid van de onderzochte persoon daarbij wordt uitgesloten. IntelliReport bewaart uitsluitend anonieme, niet herleidbare testgegevens voor wetenschappelijk onderzoek, hetgeen wordt vastgelegd en contractueel bevestigd.

 

Is de dienst wel toegestaan en legaal?

Ja, we werken volstrekt binnen de licentie-rechtenstructuur van de uitgever(s) van de testen en de richtlijnen van het NIP. Voorwaarde is dat u in het bezit bent van een gebruikerslicentie van de testen en wij natuurlijk ook. U heeft deze licentie automatisch zodra u de testmaterialen koopt bij de uitgever, zonder deze testmaterialen kunt u geen test afnemen.

Uw vraag niet gevonden?

Laat het weten aan ons support-centerSupport Center
1985-2018 © IntelliReport Europe BV
IntelliReport ® is een geregistreerd handelsmerk van IntelliReport Europe BV